SiTi Teater Ljubljana
NA SPROREDU
21. novembra 2020 ob 17:00 uri, za abonma RDEČI POPOLDANSKI in IZVEN
21. novembra 2020 ob 20:00 uri, za abonma RDEČI VEČERNI in IZVEN
22. novembra 2020 ob 17:00 uri, za abonma MODRI ČETRTEK in IZVEN
22. novembra 2020 ob 20:00 uri, za abonma MODRI PETEK in IZVEN
VSEBINA

Vsak dan je praznik! Praznujte jih vse naenkrat v novi uspešnici druščine, ki je navduševala že z uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja!

Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče – vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!

Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih. Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so “kaj je najslabše darilo na svetu”, “kaj imajo čaplje z vzgojo otrok” ter “koliko kitic ima pesem Kolk’r kapljic?” Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.

GLASBENA KOMEDIJA

REŽISER
Jure Karas

IGRATA
Lado Bizovičar
Gašper Konec / Jure Godler